ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» αποτελούν πρότυπο μονάδος γιατί διαθέτουν θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, συντήρησης και κατάψυξης των προϊόντων αλλά και μηχανές τελευταίου τύπου GREEFA για τη τυποποίηση και διαλογή τους, βάση των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων ISO-H.A.C.C.P.

Το 1997 αποτελεί χρόνια ορόσημο αφού η εταιρία μας απέκτησε τον πιο βασικό και άμεσο συνεργάτη της : τα «ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.», όπου βρίσκονται στο 6,5 χιλιόμετρο Βέροιας – Νάουσας με έδρα τους τη Καλαμάτα. Πρόεδρος τους είναι ο Κ. Σιαμπής Βασίλειος.

Τα “Ψυγεία Μακεδονίας” στη Βέροια αποτελούν το στήριγμα της εταιρείας , που επί της ουσίας αποτελούν το κέντρο διακίνησης των προϊόντων της εταιρείας τόσο στην εσωτερική όσο και στη διεθνή αγορά.

Την πρώτη επαφή με την περιοχή της Ημαθίας την έκανε ο κύριος  Παναγιώτης Σιαμπής με σκοπό την προμήθεια φρούτων που δεν ευδοκιμούν στη Νότια Ελλάδα.

Σήμερα στη Βέροια η εταιρεία έχει 16 θαλάμους συνολικής χωρητικότητας πάνω 2.500 τόνους. Από αυτούς οι 10 είναι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, δηλαδή μέσω ειδικής διαδικασίας αφαιρείται το οξυγόνο και εισάγεται άζωτο με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο σωστή και υγιεινή διατήρηση των προϊόντων. Εκεί η εταιρεία κατέχει μηχανές τελευταίου τύπου GREEFA για τη τυποποίηση και διαλογή τους, βάσει των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων ISO-HACCP, τις μοναδικές στην ελληνική αγορά.